Vraag

Vragen over Magic: the Gathering? Of kom je ergens niet uit? Stel hier je vragen met betrekking tot de spelregels van Magic the Gathering.
roloxkit
Starter
 
Berichten: 2
Geregistreerd: zo jun 29, 2014 6:05 pm

Vraag

Berichtdoor roloxkit » zo jun 29, 2014 7:12 pm

Als ik een Consume Strength speel (instant: Target creature gets +2/+2 until end of turn. Another target creature gets -2/-2 until end of turn.) en dan mijn opponent een Muzzium Skin speelt met overload ( Instant: Each creature you control gets +0/+1 and gains hexproof until end of turn.) Wat gebeurt er dan. Telt de hexproof dan wel omdat die na dat die getarget is gespeeld is.

altxAvatar gebruiker
Wizard
 
Berichten: 1225
Geregistreerd: do jun 05, 2008 9:21 pm

Re: Vraag

Berichtdoor altx » zo jun 29, 2014 8:18 pm

Hij reageert met Mizzium Skin op jouw Consume Strength. De stack ziet er dan zo uit:


---TOP
Mizzium Skin
Consume Strength
---BOTTOM


Mizzium Skin resolvet als eerste en geeft zijn creatures hexproof. Vervolgens checkt Consume Strength tijdens het resolven nogmaals of alle targets wel legal zijn. Hij heeft nog een legal target over, dus hij fizzlet NIET. Hij doet zoveel als mogelijk en dat is jouw creature +2/+2 geven. Het andere target is niet meer legal, dus dat gedeelte van het effect doet niks meer.
Iron Maiden's gonna get you

Scream for mercy // He laughs as he's watching you bleed // Killer behind you // His blood lust defies all his needs // Look out I'm coming for you!

roloxkit
Starter
 
Berichten: 2
Geregistreerd: zo jun 29, 2014 6:05 pm

Re: Vraag

Berichtdoor roloxkit » zo jun 29, 2014 8:28 pm

Oke bedankt


Keer terug naar Spel Uitleg

Moderator: Admins & Moderators

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron