Mono black zombies

Plaats hier je deck, zodat andere Magic: the Gathering spelers jouw deck kunnen zien, en er op kunnen reageren.

Moderator: Admins & Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
George
Master
Berichten: 163
Lid geworden op: za nov 06, 2010 9:30 am
Contacteer:

Mono black zombies

Bericht door George »

Na een lange radiostilte zou ik graag terug met Magic starten.
Gebruikersavatar
pi
Archmage
Berichten: 9184
Lid geworden op: ma apr 01, 2002 11:00 am
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Mono black zombies

Bericht door pi »

Ik denk dat het handig is om wel even toe te lichten wat je met je deck wilt: het ene zombie deck is het andere niet. Waarom zou je deze kaarten specifiek spelen? Het lijkt misschien alsof elk zombie deck hetzelfde is, maar des te breder je collectie des te minder dat waar is. Daarnaast is het heel belangrijk om zelf na te denken over wat je met het deck wil want daaruit volgt welke kaarten er wel of juist niet in horen.

Het eerste wat ik zou willen doen voor dit deck is de mana verbeteren: ik zou op zoek gaan naar wat landjes die beide kleuren geven. Misschien wat landjes die cyclen zodat je later in het spel er meer mee kunt dan domweg spelen, of een man-land zoals Lavaclaw Reaches om je een andere manier te geven om landjes nuttig te gebruiken.

Het is aan te raden om een formaat te kiezen waarbinnen je deck legaal moet zijn, dat kan klachten van tegestanders voorkomen. Zo te zien voldoet het deck aan het Modern formaat, maar ik heb niet alles gecontroleerd. Doel is dan niet om te proberen er een tournooiwaardig deck van te maken, maar om naar je tegenstanders aan te kunnen geven dat je geen absurde kaarten zult spelen.
Je kunt een bijdrage doen aan de kosten van dit forum via deze link.
Plaats reactie